In het werk komen we regelmatig puzzels, raadsel en uitdagingen tegen. Improving-IT helpt mensen en organisaties om zicht te krijgen op problemen,
deze te analyseren, uiteen te rafelen en samen op te lossen.
Dat doen we in de vorm van advisering en consultancy, project- en interimmanagement, begeleiding en coaching van medewerkers.


Het geeft ons plezier en energie om mensen en organisaties verder te helpen. Een bijdrage te kunnen leveren aan het oplossen van een probleem geeft ons voldoening en een stimulans voor groei en ontwikkeling van personen en organisaties. Wij houden ervan om puzzels en raadsels op te lossen; uitdagingen aan te gaan; en knelpunten te analyseren en ze gestructureerd op te lossen.

Op het gebied van Informatietechnologie zetten wij ons in om de kwaliteit van de hulpmiddelen te verhogen: We laten IT voor U werken.
IT is een hulpmiddel: het moet goed werken; je wilt er als bedrijf geen zorgen over hebben.

Maar ook houden we ons bezig met het verbeteren van de efficiency en effectiviteit van de bedrijfsvoering, al dan niet met behulp van innovaties, nieuwe media of ICT.

Onze kennis en ervaring zetten we in op verschillende onderdelen van organisaties. Belangrijke sleutelbegrippen zijn:


Herlaad de Home-pagina van Improving-IT (ook handig als de site niet goed wordt getoond, bijv. omdat je via een zoekmachine bij ons terecht gekomen bent.