Organisaties en personen staan in het werk voor verschillende uitdagingen en vragen: hoe hou ik aansluiting bij de concurrentie; hoe zorg ik dat mijn medewerkers 'bijblijven'; welke keuzes maken we om de toekomst goed aan te kunnen...
Met de frisse blik en inzichten van een buitenstaander zijn sommige puzzels sneller oplosbaar dan je denkt...


Welkom op de website van Improving-IT. We zijn een relatief jong bedrijf met een grote ervaring. We beleven plezier aan het oplossen van verschillende problemen, helpen graag personen, teams en bedrijven vooruit.

Groei en ontwikkeling als persoon en organisatie stimuleren, net als het oplossen van puzzels en aangaan van creatieve uitdagingen.
We zijn analytisch ingesteld, gaan oplossingsgericht aan het werk en hebben de meeste voldoening als andere mensen zich hierdoor kunnen ontwikkelen.

De op deze site getoonde afbeeldingen van puzzels, doolhoven, onmogelijke figuren, raadsels, Escher, e.d. hebben te maken met hobby's en interesses van Ruud Haak, eigenaar van Improving-IT.

De uitdagingen in puzzels, raadsels of doolhoven staan symbolisch voor de uitdagingen waar ondernemingen en medewerkers voor staan, en in de dagelijkse praktijk mee geconfronteerd worden.

Herlaad de Home-pagina van Improving-IT (ook handig als de site niet goed wordt getoond, bijv. omdat je via een zoekmachine bij ons terecht gekomen bent.