De snelste weg uit een doolhof vind je door goed na te denken, te leren van je fouten en een beetje geluk. Een doolhof is een uitdaging, maar voor sommigen ook een enorme opgave.
Ook in het dagelijkse werk staan we ook voor uitdagingen en grote opgaven. Een beetje geluk, goed advies en vakkundige begeleiding maken het al een stuk eenvoudiger.


Improving-IT is een jong bedrijf, maar met een jarenlange ervaring.
Ruud Haak, eigenaar van Improving-IT, is ruim 20 jaar werkzaam binnen de ICT en in verschillende managementfuncties. De laatste 15 jaar is hij binnen de Woningcorporatie actief geweest als manager en MT-lid.

Zowel in de dagelijkse aansturing van afdelingen en teams van verschillende omvang en het leiden van verschillende projecten, stuur- en werkgroepen op verschillende terreinen is Ruud Haak actief geweest.

Ook speelt hij een actieve rol in de verschillende netwerken, verenigingen en projecten buiten de corporatiesector. Ruud publiceert regelmatig in ondernemersbladen en diverse magazines (zie de pagina Publicaties).

Ruud Haak is gedreven, gemotiveerd en enthousiast. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen waarbij plezier en energie voorop staan. Vernieuwing, creativiteit, innovatie en kwaliteit zijn kenmerkend.

Improving-IT en Ruud Haak participeerden de afgelopen jaren in o.a.:


Herlaad de Home-pagina van Improving-IT (ook handig als de site niet goed wordt getoond, bijv. omdat je via een zoekmachine bij ons terecht gekomen bent.